16-09-07

een frisse memorial

vuurwerk
't Was dit jaar een frisse memorial... Toch slaagde Asafa Powell erin om af te klokken in 9"84 ! Indrukwekkend. Het wereldrecord van Defar op de twee mijl mocht er zijn en in die wedstrijd zagen we ook de enige Belgische topprestatie van de avond. Veerle Dejaeghere scherpte het Belgisch record van Anja Smolders aan met niet minder dan 15 seconden. Voor de rest waren de prestaties van de Belgen magertjes. Vooraf wisten we al de Kim Gevaert de 200 meter zou winnen. Het was duidelijk doorgestoken kaart. De andere kleppers liepen met de rem op en Kim won in een matige tijd... Ja zeg...

Blanca Vlasic won zoals verwacht het hoogspringen (onder het toeziend oog van Tia Hellebaut die in de tribune zat en later de prijzen mocht overhandigen), maar het wereldrecord van 2m09 kan ze nog niet op haar naam schrijven. Volgende keer ?

Bekele deed tot slot een aanval op z'n eigen WR op de 10000 meter, maar met slechts 2 hazen die dan nog uitstapten na 4 km was dit een schier onmogelijke taak. Hij behaalde wel een wereldjaarprestatie.

Het optreden van de Supremes nadien was er eentje om heel snel te vergeten. Buiten hun enorme silliconeborsten was er niets te zien en te horen dat op iets trok. Het vuurwerk nadien was wel schitterend en onder een fikse plensbui konden we huiswaarts.

Loop ze,

Bart

09:13 Gepost door Bart | Permalink | Commentaren (1) | Tags: memorial, bekele, dejaeghere, kim, tia, atletiek |  Facebook |

Commentaren

memorial ik wou dat ik er bij was Bart, maar een loopwedstrijd uit het OLC hebben mij "verhinderd"
;-)

Gepost door: kj | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.