27-09-07

nog een stuk meegepikt...

Doordat de vrouw dinsdag op de lappen was met collega's en ik pas kon vertrekken naar de training toen Lisbet thuis was heb ik de opwarmingsronde gemist. Toen ik er aankwam zag ik Dries de brug al oplopen met in z'n zog de hele groep. M'n auto rap ergens geplaceerd en in de achtervolging gegaan. 't Ging dus van meet af aan snel en het duurde tot voorbij de brug toen ik de eerste lopers kon inpikken. Al bij al ging het heel vlotjes.

Gisteren nog een fartlektraining gedaan en me toch weer even moeten ergeren aan loslopende honden (al zijn zij niet schuldig, dat zijn hun baasjes) op een plaats waar gevraagd wordt van je hond aan de leiband te houden.

images
Bij deze ben ik ook ingeschreven voor Dwars door Hasselt. De 25ste editie zou iets speciaals worden met een nieuw parcours en voor het eerst ook een aparte startbox voor de snellere lopers (iets waar we al lang naar vragen...). Het parcours zou ook dwars door de drukkerij van 't Belang van Limburg lopen. Dat wordt dus iets om naar uit te kijken.

Loop ze,

Bart

Commentaren

Op dreef Al snel weer terug op dreef na je marathon. Mooi!

Gepost door: Julie | 27-09-07

De commentaren zijn gesloten.