04-10-07

de oude knarren halen het...

38-33e53145a051b5b640300ecdadea3472
Jan, Johan en Bart toen ook zij nog jong oogden...

Dinsdagavond... loopgroepavond ! Ik was vooraf van plan om het rustig aan te doen, maar op zeker moment zaten we in een groepje met zes. De verdeling oud-jong was fifty-fifty en ik kon niet aan de verleiding weerstaan om het tempo aan te geven en elke kilometer een klein beetje te versnellen. Het was echter Ralf Dierckx die nog voor de tweede brug een flinke versnelling inzette. Ik liep in z'n zog en hij trok goed door... tot bovenop de brug en dat was het blijkbaar. Matthias en Philippe waren hiermee gelost. Enkel Johan en nog wat verder Jan konden volgen. Bij het afdalen van de brug kwam Johan langszij en beneden aan de brug moest Ralf een gaatje laten. Ik moedigde nog aan van niet te lossen, maar het lukte blijkbaar niet meer om bij mij en Johan te komen. Nog voor de manège werd Ralf dan ingelopen door Jan. Ik trapte het pedaal nog wat dieper in en alzo eindigde ik als eerste van het groepje van zes. Johan was tweede en Jan was derde. Aldus haalden de oude knarren het van de jeugd.

Verder heb ik dinsdag ook een eerste keer de hoofdlamp getest die ik vorige week in de Aldi kocht (voor weinig geld...). De lamp doorstond de test prima. Het zit niet vervelend op en neer te wippen en geeft voldoende licht d.m.v. 14 LED's. Aldus is lopen in het donker toch een stuk veiliger.

Loop ze,

Bart

Commentaren

Met die oude knarren moet niet gelachen worden, d'er kunnen er daar nog veel achterkomen, maw die kunnen de jeugd nog eens een poepje laten ruiken.

Gepost door: Marc | 05-10-07

De commentaren zijn gesloten.