14-04-08

Tom Van Hooste schittert in R'dam

2308726253
Tom Van Hooste eindigde gisteren als zesde in de Marathon van Rotterdam in een schittende tijd van 2u10'36". Voor het BOIC is dit niet voldoende om zich te plaatsen voor de OS in Peking. Begrijpe wie begrijpe kan. In onze buurlanden was deze prestatie zeker voldoende om zich te plaatsen. Tom blijft verder afhankelijk van de grillen van het BOIC.

martin
Martin Lel deed het alweer schitterend in de London Marathon in een ware toptijd van 2u05'15". Hij schreef hiermee al de derde maal London op zijn naam.

Loop ze,

Bart

Commentaren

Hoi Bart, lang geleden dat ik nog iets van je gehoord heb. Ik heb Rotterdam gelopen verleden weekend in 3 uur 48 min en 57 sec. Niet echt schitterend maar de trainingen verlopen heel moeizaam momenteel. Dit weekend loop ik de marathon in Antwerpen en op 4 mei loop ik de marathon in Cincinnati. Ik blijf het tof vinden, zo meerdere marathons in een korte periode.
Ik zag trouwens tijdens de marathon van Rotterdam, kort bij de 30km een bordje van de Webloglopers en moest direct aan jou denken. Succes nog verder en we zien elkaar zeker nog wel tijdens een of andere loop.

Bart

Gepost door: Bart OOMS | 17-04-08

De commentaren zijn gesloten.