29-09-09

Ik loop weer !

bolt
Ik loop weer... en het doet me enorm deugd ! Met twee kleine kinderen in huis was het lopen al een hele tijd van het voorplan verdwenen. Toen begin juli m'n schoonmoeder plots overleed werd er zelfs nauwelijks nog gelopen. Door alle omstandigheden bereikte ik m'n limieten en moest ik de handdoek in de ring gooien. Mijn huisarts schreef mij ziekteverlof voor en raadde mij aan van zeker terug te lopen. Zo'n twee weken geleden nam ik de draad daarom terug op. Ondertussen loop ik weer drie keer per week en al van de eerste training ('t was pikkedonker, maar wat kon dat me schelen...) voelde het goed aan. Zondagmorgen liep ik dan al weer 11 km en het ging pico bello. Ik voel me veel beter. O wat heb ik het lopen nodig... Hopelijk is hiermee de ban gebroken en vind ik de tijd en de ruimte om dit verder te zetten. Wedstrijden zitten er voorlopig nog niet in, maar dat komt nog wel.

Loop ze,

Bart

P.S. foto heb ik genomen tijdens de laatste Memorial Van Damme. 't Was zoals elk jaar weeral genieten van topatletiek

Commentaren

eindelijk terug het lopen zit je in het bloed, en dan kan je niet voor eeuwig de sloefkes laten staan hé ... welcome back!

Gepost door: geert zelf | 29-09-09

welkom back Als het lopen je in het bloed zit kan je niet blijven stilzitten hé. Af en toe wordt het allemaal wel eens wat teveel, maar finaal kan je tijdens het lopen de batterijen toch weer opladen.

Gepost door: Marc | 30-09-09

De commentaren zijn gesloten.